Mikä on DEE ja Vuu?

DEE Ja Vuu on design-toimisto ja verkkokauppa, josta saa kierrätysmateriaaleista valmistettuja uniikkeja tuotteita. DEE ja Vuussa valmistetaan erilaisia kappaleita, osia ja materiaaleja keskenään yhdistämällä  uusia esineitä, tavoitteena saada aikaan luontevia ja mielikuvituksellisia kokonaisuuksia. Suunnittelu tapahtuu aina kulloinkin käytössä olevien osien ja materiaalien määräämistä lähtökohdista ja vanhoja esineitä kunnioittaen. Kierrätysosat ja -materiaalit ovat pääasiassa peräisin antiikkiliikkeistä, kirpputoreilta, romukaupoista yms.

Koska tuotteet ovat uniikkeja, myynnissä oleva kokoelma elää ja muuttuu koko ajan. Tuotteita suunnitellaan ja valmistetaan myös tilauksesta ja asiakkaan toiveiden mukaan.

DEE ja Vuusta saat korkealaatuisia ja ainutkertaisia esineitä, joista on iloa pitkään. Ja kaupan päälle tulee vielä tuotteiden eettisyys ja ekologisuus!

Muutama sana valaisimien suunnittelijasta  

"Valmistuin Taideteollisesta korkeakoulusta (nykyinen Aalto yliopisto) taiteen maisteriksi v. 2003.  Alkujaan tein valaisimia omaksi ilokseni, mutta koska niitä valmistui jatkuvasti, ja yli oman tarpeen, oli aika laittaa niitä myyntiin."

- Kaarina Katajisto